Copyright voetZORGvuldig 2023

Home COVID-19 Tarieven Over ons Contact Privacyverklaring

Uw voeten, een zorg voor de pedicure.

 

 

Lid
Lid
Kwaliteitsregister voor de pedicure

OVER ONS

Pedicurepraktijk Voetzorgvuldig is gestart in 2006. Gedurende de eerste jaren hebben we ons opgewerkt naar wat nu heet de pedicure++. Dat betekent dat we ons volledig hebben gecertificeerd voor hygiëne en milieu maar tevens daarnaast voor het behandelen van reumapatiënten en diabeticti. ,

Omstreeks 2011 werden we genoodzaakt een klantenstop in te voeren. Door uitbreiding van capaciteit kon deze in het voorjaar van 2015 worden opgeheven.

Eind 2015 werd de praktijk vernieuwd. Onder andere voorzien van een nieuwe look en nieuwe apparatuur.

Gedurende de afgelopen jaren kwam naast de pedicurebehandeling ook steeds meer de vraag om ook de handen te behandelen. Daartoe hebben we nu ook de basisbehandeling voor de manicure in huis gehaald en zijn sinds september 2016 hiertoe gecertificeerd.
U kon nu voor zowel een pedicure als voor een basis manicure behandeling in ons praktijk terecht, in combinatie.

In 2020 kregen we te maken met een pandemie, een coronavirus COVID-19 geheten. Op 1 mei van dat jaar moesten we noodgedwongen stoppen. Door de veiligheidsmaatregelen die moesten worden genomen, moest er worden verbouwd. Dit was economisch niet verantwoord.

Inmiddels is halfweg 2021 een nieuwe situatie ontstaan en maakt pedicurepraktijk Voetzorgvuldig een doorstart. Nu als pedicure, hetgeen betekent dat we geen behandelingen meer uitvoeren voor cliënten met risico voeten als diabetes en reuma. Dit is inmiddels door regelgeving voorbehouden aan medische pedicures.
Er is tevens besloten om met de basis-behandeling voor de manicure te stoppen.

Uiteraard blijven we voortdurend de nieuwe ontwikkelingen volgen en houden we natuurlijk onze kennis op niveau. Dit doen we via de branchevereniging Provoet en door het volgen van seminars o.a. op het gebied van nieuwe innovaties in pedicuretechnieken.